dijous, 18 de novembre del 2010

Territoris fantàstics (2)

Fins al 12 de desembre a la Biblioteca Xavier Benguerel podeu gaudir de l'exposició Territoris Fantàstic de la Literatura Infantil i Juvenil. No us la perdeu, paga molt pena... Us copiem la info:

La Biblioteca acull una exposició sobre la literatura de fantasia, Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil. La mostra recull contes, còmics i novel·les on l'autor juga amb dos móns, el real i el fantàstic. A través de l'exposició, es convida als visitants a viatjar a territoris fantàstics que proposen el centenar de llibres que la composen.

Territoris fantàstics es vol centrar en tota aquella narrativa infantil de caire fantàstic en els què els protagonistes troben el paradís secret, el mitjà de transport o el bitllet necessari per accedir a un món meravellós de fantasia. A més a més, la mostra també es fixa en la literatura que utilitza personatges, escenaris i peripècies que no pertanyen al món real i que són l'eix sobre el qual transita el gènere fantàstic.

L'exposició romandrà a la Biblioteca fins el proper 12 de desembre i està organitzada en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.