dilluns, 9 de juliol del 2007

Lectura a la fresca

Un any més la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona posa en marxa els serveis especials d’estiu.

Més de 40 biblioteques de la província de Barcelona traslladen els seus serveis a platges, piscines, jardins, places i terrasses perquè els estiuejants puguin gaudir del plaer de la lectura a l’aire lliure mentre es remullen o prenen el sol. Les biblioteques instal·laran expositors i oferiran lectures per a totes les edats i gustos: novel·la, còmics, revistes, premsa diària general i esportiva… a més, també es faran activitats lúdiques, tallers, hores del conte…

L’objectiu és captar nous lectors o acostar-se als usuaris que ja coneixen les biblioteques però durant l’estiu deixen d’anar-hi a causa de la calor i les vacances.

Les biblioplatges i bibliopiscines estaran obertes entre els mesos de juliol i agost (algunes també part dels mesos de juny i setembre). Els dies i horaris d’obertura depenen del municipi. Consulteu el llistat de biblioteques que ofereixen “lectura a la fresca” aquest estiu.