dimecres, 11 de juliol del 2007

Contes a la plaça

Aquest estiu s’inicia l’experiència de la Biblioplaça a les places de Santa Eugènia i Sant Narcís. Es tracta de traslladar durant els mesos de juliol (Plaça Santa Eugènia) i agost (Plaça Empúries), un petit estand amb llibres i revistes a fi de poder oferir servei de préstec en el mateix lloc i possibilitat d’endur-se el material a casa. El fons és proporcionat per la Biblioteca Salvador Allende i abasta llibres infantils, llibres de lectura fàcil i lleugera així com publicacions periòdiques.

Aquest dimecres 11 de juliol, a més, s’hi celebrarà la primera de les hores del conte a la plaça amb en Xavier Fàbrega, que ens porta el seu Cistell de contes a les 7 de la tarda a la plaça Santa Eugènia (la plaça del “Barco”).

La Biblioteca Salvador Allende, participa dels espais de coordinació que representen el Pla Educació i Convivència i el Projecte d’Intervenció Integral de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. Fruit d’aquesta participació ha sorgit la possibilitat de realitzar el projecte de la Biblioplaça durant l’estiu de 2007. Aquesta acció s’emmarca en el treball de la Comissió que pretén dinamitzar els Espais Públics de la zona.
En aquest sentit, cal fer esment que ha estat un projecte especialment treballat i consensuat amb les entitats dels sectors de Santa Eugènia i Sant Narcís.

L’horari de la Biblioplaça és de dilluns a divendres de 2/4 de 6 de la tarda a 9 del vespre. Els destinataris potencials són la població del sector d’on està ubicada, sobretot públic familiar que és usuaris de les places i espais públics de la ciutat.

Notícia extreta del web de les Biblioteques Municipals de Girona.