dilluns, 11 de juny del 2007

Tertúlia sobre LIJ

El Grup de Treball de Biblioteques Infantils i Juvenils, el Bib.Botó, en col·laboració amb la llibreria Al·lots de Barcelona (especialitzada en literatura infantil i juvenil), organitzen un cop al mes una tertúlia sobre novetats de la LIJ. Les tertúlies tenen lloc al local de la llibreria, normalment dilluns al matí, i estan adreçades al personal bibliotecari, mestres o simplement qualsevol persona interessada en el món de la LIJ.


El funcionament de les tertúlies és el següent: la llibreria facilita als participants exemplars de diferents llibres, posant especial èmfasi en les novetats editorials perquè aquests puguin llegir-los a casa i comentar-los en la tertúlia del mes següent. L’ideal és que cada participant pugui comentar dos o tres llibres a cada tertúlia. Aquest format permet que els participants estiguin, mes a mes, informats de les novetats editorials del sector. També es demana als participants que redactin una petita ressenya de cadascun dels llibres que comenten.
Des de març del 2006 aquestes ressenyes es poden consultar al bloc de la tertúlia, on es pot navegar per les darreres ressenyes introduïdes o consultar els índexs d’autor, títol o edat recomenada. Durant el 2006 es van introduir un total de 50 ressenyes, i durant aquest any ja se n’han incorporat 38 (data de consulta: 07/06/07). Com als altres blocs gratuïts de Blogger, aquest permet la sindicació dels seus continguts per estar al dia de les últimes ressenyes afegides.
Si voleu participar en les tertúlies de la llibreria Al·lots, us podeu posar en contacte amb el JimBotó a l’adreça de correu electrònic del grup (bibbotogrup@cobdc.org).

Text i foto de Silvia Fernández.