dimarts, 12 de juny del 2007

Secció infantil Mediathèque-Institut Francès

El passat divendres 23 de febrer el JimBotó es va reunir a secció infantil de la mediateca de l’Institut Francès de Barcelona. La seva responsable, la Núria Trullenque, recent nou membre del grup, ens va fer un petit resum de la història de l’Institut, així com de la creació de la médiathèque, dels seus usuaris, de la problemàtica de dependre de diferents òrgans, dels fons que conforma, etc.

La secció infantil va sorgir de la necessitat de donar servei als infants que estan matriculats als cursos de francès per a nens a l’Institut i als fills de francòfons que viuen a Barcelona, i dóna servei a nens d’entre 3 i 14 anys (els menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’un adult).
(Foto 1, Foto 2)
El fons està format per llibres, àlbums il·lustrats, còmics, vídeos i dvd en francès i els dissabtes s’organitzen activitats de contacontes, tallers artístics, exposicions i jocs també en francès.

La médiathèque és de lliure accés però per disposar del servei de préstec s’ha de ser soci. Tothom qui vulgui es pot inscriure per 45 euros anuals. Els socis poden reservar la seva plaça a les diferents activitats infantils, ja que són d’aforament limitat.

L’horari de la mediateca és de 10 a 13h els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes; i de 16 a 20h de dilluns a divendres. Si voleu accedir a la programació d’activitats només cal que cliqueu al web de la Médiathèque o que la demaneu per correu electrònic.
(Foto de grup)