dimecres, 1 de novembre del 2017

Primeres Jornades de Literatura Infantil Catalana

Les Biblioteques Municipals de Reus, amb la col·laboració del grup de Biblioteques Infantils i Juvenils del COBDC Bib Botó organitzen les primeres Jornades de Literatura Infantil Catalana.



Aquestes jornades sorgeixen de l’interés per la difusió del patrimoni literari català adreçat als infants i amb la convicció que cal construir el relat de la nostra història literària que per motius polítics ha estat tantes vegades interromput, per fomentar-ne el coneixement i la investigació en benefici de les generacions futures.

Aquesta primera edició, fruit de la celebració dels 700 anys de la mort de Llull, l'hi vol retrehomenatge i posar en relleu la gran aportació que aquest autor va fer a la literatura europea medieval presentant el Dia del Llibre Infantil Català.

Data i lloc:
17 i 18 de novembre de 2017 

Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus 
C/Escorxador, 1 43202 Reus Tel: 977010025


Consulteu el Programa i animeu-vos a venir.
Ja us avancem que podreu escoltar grans professionals de casa nostra parlant del Patrimoni literari infantil català i de la figura de Ramon Llull. Però també Jacques Vidal-Naquet, director del Centre Nacional de Literatura per a la Joventut del Departament de Literatura i Art de la Biblioteca Nacional Francesa. 

En aquest enllaç podeu fer la Inscripció.