dijous, 30 de maig del 2013

IV Escola d'Estiu de Literatura Infantil i Juvenil

Heus aquí una altra edició de l'Escola d'Estiu de Montserrat.



La UVic, en col·laboració amb l’Abadia de Montserrat, obre la IV Escola d’Estiu sobre Literatura Infantil i Juvenil adreçada a persones que, des de l’àmbit de l’ensenyament, la biblioteca infantil, la recerca o la motivació personal, tinguin interès en l’aprofundiment d’aspectes del llibre infantil i juvenil. 

Aquesta quarta edició, que tindrà lloc el 2, 3 i 4 de juliol al Monestir de Montserrat, se centra en la temàtica Grans Llibres, Grans Obres de la Literatura Infantil i Juvenil, i permetrà aprofundir en peces literàries de caràcter universal.

Les organitzadores, la Carme Rubio i M. Carme Bernal ens fan arribar el programa. Esperem que us animeu a participar-hi i ens feu arribar una crònica de la Jornada!

1 comentari:

Un chat botté ha dit...

ACABO DE VEURE AQUESTA NOTA DEL COBDC
La Universitat de Vic (UVic) ofereix un 10% de descompte sobre el preu de la matrícula als membres del Col·legi. Es pot formalitzar la matrícula i el descompte des del botó "Matricula't" que es troba a la part superior dreta de la web de l'esdeveniment. Cal indicar al camp "Observacions" que sou membres del COBDC.

Programa i inscripció