divendres, 26 d’octubre del 2007

Reunió a la Biblioteca Sagrada Família

Divendres 19 d’octubre els membres del JimBotó ens vam reunir a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona. Inaugurada el 12 de juliol de 2007, alguns encara no havíem tingut l’oportunitat de veure el resultat de combinar la situació del mercat amb la biblioteca i el centre cívic.
FOTOS

La Virgínia, responsable de la secció infantil, ens va fer una visita guiada molt interessant i després es va quedar amb nosaltres a veure si les nostres reunions eren de profit. Mal assumpte. Es va adonar que vam parlar molt de cerimònies de lliurament de premis, exposicions, inauguracions i altres esdeveniments on hi hagués accés a catering. Vaja, que ens agrada molt menjar gratis!

També vam discutir altres temes quasi tan importants com el catering: la Red de Selección, la participació del grup a les properes jornades de documentació i els premis Atrapallibres i Protagonista Jove.

La secció infantil és àmplia i el terra, el mobiliari i les cadires són de color verd festuc. Els bucs són taronges. Una combinació alegre, refrescant i engrescadora.
També vam veure l’Espai Jove on es troben les seccions de Novel·la fantàstica i de ciència ficció, els còmics. Aquesta secció és més adulta en la seva decoració combinant els colors negres i vermells.

Podeu veure un slide de la reunió aquí.

Va ser una reunió productiva i divertida. Ben aviat rebreu l’acta amb tot el que vam parlar i els acords que vam prendre. Us n’avançaré un: tots, de forma unànime, vam veure claríssim que la Laia portava un collaret molt xulo.