divendres, 5 d’octubre del 2007

L'Associació de Lectura Fàcil a Frankfurt 2007

L’Associació de Lectura Fàcil ens ha fet arribar aquesta meravellosa notícia:

Benvolguts amics i amigues,

Ens plau comunicar-vos que l’Associació Lectura Fàcil (ALF) presentarà el seu projecte a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt els propers dies 10 i 11 d’octubre.

El dimecres 10 d’octubre, de les 14.00h a les 16.00h, la Biblioteca Pública de Frankfurt (Stadtbücherei) acollirà la taula rodona “Un repte per a la societat del coneixement: facilitar la lectura a les persones que no llegeixen” per parlar de polítiques de promoció lectora. L’acte reunirà l’Associació Catalana per a l’Educació, Formació i Recerca (ACEFIR); el grup de dinamització lectora i mediació Piratas de Alejandría (ALF Andalucía); l’editorial holandesa Eenvoudig Communiceren, i l’ALF, que presentaran els seus projectes per apropar la lectura a tothom.

El dijous 11 d’octubre, a l’auditori Ramon Llull (Hall 5.1 D901) de la Fira del Llibre de Frankfurt, de les 10.00h a les 10.45h, l’ALF presentarà les publicacions dels editors catalans avalades pel logo LF i els seus projectes de futur. La sessió “Editar llibres de Lectura Fàcil: La viabilitat d’un projecte amb vocació social” ofereix a ALF l’oportunitat de mostrar l’esforç fet pels editors catalans en l’edició de llibres en format LF, analitzar les claus d’èxit en l’edició de llibres LF en països amb un idioma d’abast reduït, i presentar aquests materials com una eina d’inclusió social.

Podeu consultar els programes de les dues sesions a la pàgina web de l’ALF, www.lecturafacil.net
Serà un plaer tenir l’oportunitat de trobar-nos a Frankfurt i d’intercanviar informacions i experiències.