dijous, 18 d’octubre del 2007

Propera tertúlia del JimBotó i la llibreria Al·lots-Petit Príncep

La Silvia Fernández, encarregada per part del JimBotó, de la tertúlia de LIJ a la llibreria Al·lots-Petit Príncep, ens recorda que el proper dilluns tenim una cita a la tertúlia i amb sorpresa!
Benvolguts, benvolgudes…

Aquest missatge és no només per recordar-vos que el proper dilluns, 22 d’octubre, ens trobarem a les 11 a la llibreria Al·lots - Petit Príncep per fer la nostra habitual tertúlia sobre novetats de LIJ, sino també per avisar-vos que, aquest cop, tindrem visita!

M’ha comentat la Maria que aquest dilluns tindrem l’oportunitat de xerrar amb Ricardo Alcántara, i molt probablement (tot i que no és 100% segur), amb Gusti. Com ja sabeu, tots dos col·laboren molt en la realització de llibres pels peques. L’última d’aquestes col·laboracions (o una de les últimes) ha estat “El Xaman de la Tribu”. Us deixo un parell d’enllaços interessants per si voleu informar-vos abans de la visita:

http://www.escriptors.cat/autors/alcantarar/pagina.php?id_sec=215 –> Biografia de Ricardo Alcántara.http://www.gustillimpi.blogspot.com/ –> El blog del Gusti.http://alotspetitprincep.blogspot.com/2007/05/el-xaman-de-la-tribu.html –> Ressenya de “El Xaman de la Tribu”.http://www.lestresbessones.com/xaman/xaman_mail.html –> Material sobre “El Xaman de la Tribu” (us recomano el “Making off”)
Doncs res més. Hi esteu tots convidats a participar. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Fins dilluns!