dimarts, 6 de novembre del 2007

La Sílvia Fernández, organitzadora per part del JimBotó de la tertúlia, ens ha comunicat una notícia BOMBA per a la propera tertúlia. Us ho transcric:

Hola a tothom!

Acabo de rebre un correu de la Maria, una de les llibreteres de la Petit Príncep. Ens avisa que el proper dilluns tindrem visita a la llibreria!! Vindran del programa de llibres “Qwerty”, de BTV (dirigit per Joan Barril) per enregistrar part de la tertúlia. Han demanat, doncs, si podríem portar algun altre autor a la tertúlia, i des de la llibreria s’han posat les piles per veure qui té un forat a la seva agenda per venir a fer-nos una visita.

Us demanem (si us plau, please, bitte, s’il-vous-plait, por favor) que feu un esforç per assistir el proper dilluns. De seguida que sapiguem qui serà l’autor o autora visitant us ho farem saber. I si podeu fer difusió d’aquesta convocatòria (companys de feina, etc…), quanta més gent engresquem, millor.

Moltes gràcies a tots!

També us escric la notícia de la visita de dos autors a la passada tertúlia. Com veieu aquestes noies “están que se salen”!

Els autors dels llibres Qui recull les caques del gos i El xaman de la tribu van ser els convidats d’honor a l’última tertúlia de literatura infantil i juvenil de la llibreria Al·lots-Petit Príncep. Al blog de la tertúlia trobareu un article que explica com va anar la trobada i podreu accedir a les ressenyes dels seus llibres.

Felicitats a les organitzadores de la tertúlia! Us hi heu lluit!