divendres, 14 de maig del 2010

Segells i literatura infantil i juvenil

De segells que commemorin obres de la literatura infantil i juvenil n'he comprat uns quants a Estats Units, a Londres i sobretot a França, però demà me'n compraré un que Correos posa en circulació aquest mes de maig en honor als llibres infantils.

Es tracta del segell que presenta Correos al concurs Europa de PostEurop i que enguany té com a tema els llibres infantils. Cada país presenta un segell, totes les propostes es pengen al web i s'obre la votació popular. He pensat que era un pél abusiu penjar-los tots així que només us penjo els que m'han agradat més i la resta els podeu veure aquí, i també votar el vostre preferit!




I per cert, si us interessen els segells literaris, no us podeu perdre aquesta sèrie de Librosfera i altres segells "lijerus" aquí, aquí i aquí i aquí també.

4 comentaris:

Darabuc ha dit...

Jo només en tinc un: l'alemany d'en Jim Botó (o en Lluc, per cert, ha "perdut" la pipa").

(Per cert, l'enllaç de les "animal tales" em surt trencat. Amb això s'arregla:
http://tinyurl.com/animaltales )

Cordialment

Un chat botté ha dit...

Ai Gonzalo, ara ens has deixat amb el caramel a la boca... no ens el pots ensenyar?

Darabuc ha dit...

Sí, és clar. Venia amb una edició especial dels dos Jim Knopf en un sol volum, feta per a Deutsche Post el 2001. L'interior duu les il·lustracions clàssiques (i fantàstiques) de Tripp, però la coberta reprodueix el segell, que ve també a la primera plana.

(No he sabut veure un mail de contacte. M'escrius a gmail.com i t'adjunto fotos? Darabuc@gm...)

Un chat botté ha dit...

jimboto@cobdc.org
Gonzalo, mira, et passo el correu del grup de treball i així segur que les "poderoses redactores del bloc" el penjaran perquè el vegi tothom!
moles gràcies