diumenge, 30 de maig del 2010

La importància de dir-se [famós periodista belga creat per Hergé]

Es fa estrany que un personatge tan estimat com el famós periodista belga creat per Hergé es trobi en una situació tan anòmala respecte als seus lectors, podríem dir que el pobre es troba empresonat en un espècie de reclusió anomenada Moulinsart. L'han tancat, pobret. Sembla que no es pugui pronunciar, escriure o dibuixar cap referència al famós periodista belga creat per Hergé sota pena de fortes multes com ja han patit en Bob Garcia o la mateixa associació catalana d'admiradors del famós periodista belga creat per Hergé que s'han vist obligats a canviar el seu nom.

Recentment alguns bibliotecaris han rebut missatges que avisen de no programar, crear, difondre cap activitat o acció de promoció de la lectura que contingui imatges, textos o referències al famós periodista belga creat per Hergé, encara que no tinguin cap ànim de lucre. Hem de pagar el corresponent peatge que comporta l'ús i explotació del famós periodista belga creat per Hergé. Així que bibliotecaris, molt de compte amb el que feu!

I si voleu saber com serà el nom de l'associació catalana d'admiradors del famós periodista belga creat per Hergé, cliqueu aquí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tenen una barra que te cagas...canya contra Moulinsart...a per ells...a penjar coses de Tintin i parodies de Tintin....a veure si ens denuncien que riuriem....no van gaire sobrats de popularitat...i malgrat ser els amos dels rendiments econòmics de Tintin (ja es pot dir que el tenen segrestat) no son els amos morals d'un personatge que ha trascendit més enllà.

Jaume Vilarrubí