dimecres, 13 d’abril del 2016

Comunicacions 14es Jornades Catalanes Informació i Comunicació 3 i 4 de Març de 2016


 Les Jornades Catalanes d'Informació i Comunicació del passat mes de Març, van ser tot un èxit i ara podem disposar de les Comunicacions que es van presentar.

Amb el títol Biblioteques Infantils, inquietuds i experiències trobem totes les ponències relacionades amb el món dels infants. Són 9:


Ciènciaaa la Biblioteca, de la Biblioteca Can Llaurador de Teià, on la biblioteca programa activitats científiques i molt més.

Club dels Experts: L'Esperit crític literari dels joves,, de la Biblioteca Ramón Fernández Jurado, de Castelldefels, on els adolescents recomanen els seus millors llibres.

Co-creció de projectes amb les Escoles, de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, on col·laboren molt estretament amb les Escoles de l'entorn.

Els Laboratoris de Lectura portàtils de la XBM:aprendre fent. Unes activitats molt originals que es fan a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Els llenguatges de Lectura i Coneixement. El treball en Xarxa de la Biblioteca Infantil i Comunitat educativa de la Ciutat de Cornellà.

Núvol de Lectures: de la Biblioteca Roquetes Mercè Lleixà. Tot una sèrie d'accions d'aquesta biblioteca al voltant de la Lectura.

Pega Infantil, grup de treball de les biblioteques de L'Alt Penedès i Garraf.

Ruta literària Retrum de Francesc Miralles,  La Biblioteca Can Llaurador de Teià porta aquesta iniciativa.

Servei Educatiu de la Biblioteca de Palafrugell: Grans èxits amb poc recursos. El personal de la biblioteca explica aquest innovador servei.