dimecres, 28 d’octubre del 2015

Iban Barrenetxea ens visita...

El Grup de Biblioteques Infantils del COBDC: Bib Botó juntament amb l'editorial A buen paso hem organitzat un seguit d'activitats a biblioteques i llibreries amb l'il·lustrador Iban Barrenetxea

Nascut a Elgoibar, un municipi de Guipúscoa, l'Iban Barrenetxea va començar la seva tasca professional en el món del disseny gràfic. L'any 2010 publica el seu primer llibre il·lustrat i des de llavors que ha publicat més d'una dotzena de llibres alguns d'ells també com a autor dels textos.

Amb els seus llibres ha rebut diversos premis com ara l'any 2011, una placa a la Biennal Internacional d'il·lustració de Bratislava, una exposició internacional d'il·lustracions de llibres per a infants i joves que organitza el Ministeri de Cultura de la República Eslovaca. El 2012, el Premi Euskadi de Literatura Infantil i Juvenil que concedeix el Departament d'Educació, Política lingüística i Cultura del Govern Basc, el mateix any el Premi Libro Kirico o l'any 2013, la seva inclusió a la llista Withe Ravens, una selecció de llibres que publica cada any la Biblioteca Internacional de la Joventut de Münich amb els que considera els 200 millors llibres publicats el darrer any.

L'editorial A buen Paso té en el seu catàleg tres llibres amb l'Iban dels quals n'és autor i il·lustrador: El cuento del carpintero, El único y verdadero Rey del bosque i Bombástica Naturalis. 

La visita de l'Iban serà realment profitosa que començarà dijous 12 de novembre i durant tot el cap de setmana. Visitarà llibreries i biblioteques públiques amb la participació d'alguns clubs de lectura infantil i grups escolars i finalitzarà amb una trobada professional dissabte 14 de novembre.

En aquest fantàstic cartell teniu totes les dates recollides... No us ho podeu perdre!