dilluns, 5 de novembre del 2012

Entrega del V Premi Carme Romaní

El passat dilluns 29 d'octubre de 2012, un destacament de membres del grup de treball de biblioteques infantils del COBDC (més conegudes - en aquest cas en femení - com a jimbotianes), ens vam desplaçar fins a la biblioteva Joaquim Carbó de l'escola Sant Josep El Pi de L'Hospitalet per fer entrega del V Premi Carme Romaní a en Jaume Centelles, mestre de professió i lletraferit de vocació. Ens va rebre preparat fins el cinturó per rebre el premi.



A més del cinturó, el Jaume també ens havia preparat xapes, un pica pica, i un discurs que ens va emocionar a tots els presents a la sala, i ens va fer sentir estrelles de Hollywood durant una estona.

No sabem què ens va agradar més, si el discurs, el cinturó, els xips de verduretes, o l'ambient càlid i acollidor d'una biblioteva (ja us haureu adonat que la "v" no és una errata: un cop, d'acord; dos deu voler dir alguna cosa...) on es nota que els llibres són vius i que els infants els viuen d'una manera especial.
No és que tinguéssim cap mena de dubte, però passar una estona amb el Jaume i els seus companys de l'escola Sant Josep El Pi ens ho va confirmar: un premi ben merescut, i que segur no serà l'últim que rebran tots plegats, que encara els queden molts anys d'animació lectora per gaudir.

1 comentari:

Matilda ha dit...

Va ser genial!

Un plaer poder donar-te el Premi Carmen Romaní per la teva feina al llarg d'aquest anys. I la molta feina que encara ens queda per fer i compartir!