divendres, 6 de novembre del 2009

Biblioteques digitals

Si us agraden els llibres infantils antics, encara que sigui en format digital, avui us porto tres enllaços per vosaltres:

- Per començar, i ja que no recordo si hem inclòs l'enllaç anteriorment, i si no ho hem fet quedaria molt lleig que se'ns hagués passat, la Biblioteca Infantil y Juvenil del gran arxiu digital de la literatura espanyola que és la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

- En segon lloc, la Biblioteca Digital Internacional para Niños, on podeu consultar versions digitals de centenars de llibres. Permet cercar per països, i de moment n'hi ha quatres d'Espanya (dos dels quals són en català)

- I per una altra, la col·lecció de llibres holandesos il·lustrats per infants (1810-1950). Un veritable tresor il·lustrat, que fins i tot encara que no entenguem ni fava d'holandès val la pena visitar.


Aviam quan podem incloure una col·lecció de llibres infantils / il·lustrats catalans en aquests enllaços! Val a dir que la Biblioteca de Catalunya en té alguns, però no gaires, en la seva col·lecció digital.

Us deixo amb unes quantes imatges, amb un mateix fil conductor de tots aquests arxius digitals on és una delícia perdre's.









1 comentari:

Stel.la ha dit...

Moltes gràcies per fer-nos-ho saber!