dimarts, 30 de setembre del 2008

Directrius sobre serveis bibliotecaris per a bebès i infants

Al web del Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya ja està disponible la nova publicació dins de la col·lecció de directrius i estàndards per a biblioteques: les Directrius sobre serveis bibliotecaris per a bebès i infants.

Les Directrius són el resultat d'un treball conjunt entre les seccions de la Divisió III de la IFLA amb el Servei al Públic en General i la traducció ha estat revisada per Iris González, Glòria Pérez-Salmerón, Amadeu Pons i Meritxell Trullàs.

3 comentaris:

Un chat botté ha dit...

Que bé!
Nati, Laia, em creia que vosaltres dues també estàveu en el grup de treball!

Laia VR ha dit...

No Berta, només era un representat del BibBotó qui hi havia d'anar.
a10, L

Matilda ha dit...

Hola Berta, ens vam presentar 4 persones voluntàriament tal i com des de coordinació se'ns va demanar i vam expressar el nostre desig de participar-hi. També sé de gent que va contestar dient que si ningú es presentava, s'hi posarien mans a l'obra també. Ningú deia res sobre la decisió final i amb el temps i a demanda nostra a la coordinació i a membres de la Junta ens van contestar que s'havien pres altres decisions. Per raons de disponibilitat de temps per part de la coordinadora del grup de treball, que a darrera hora va comentar a la Junta o a gerència que volia participar dins d'aquest treball, l'havien triada i ells van tenir la darrera paraula.
En tot cas, és molt important que aquesta feina s'hagi fet i felicitem a la Iris i resta de membres per haver contribuït a fer-la realitat. Molta gent del nostre grup va treballar de valent en aquesta direcció i encara ho continua fent.
No he llegit el gruix del document. Només dir que a l'apartat de bones pràctiques, el Club de lectura per a pares i mares novells el fem a Biblioteques de Barcelona i a la Biblioteca Ca n'Altimira amb el nom d'Espai Nadó.
Nati