dimecres, 1 d’octubre del 2008

Festa dels lectors de Cavall Fort

Els propers dies 11 i 12 d'octubre se'n munta una de grossa: la Festa dels lectors de Cavall Fort! Us copio la presentació que en fan d'aquesta celebració al programa de mà perquè trobo que és molt engrescadora i maca:

"RAM-PA-TA-PLAM!

Som un grup de lectors de tota la vida de Cavall Fort que des de fa temps teníem un somni: muntar-ne una de grossa per expressar el nostre reconeixement i alhora el nostre agraïment a totes aquelles persones que durant més de quarante anys han treballat per fer possible aquesta petita meravella que ha estat i continua sent Cavall Fort. Aquesta publicació ha esdevingut un referent cultural en la nostra vida i creiem que també del nostre petit país.

Volíem fer-ho a l'estil de Cavall Fort: amb il·lusió, voluntat i generositat, i també d'una manera creativa, intel·ligent, oberta i rica en temàtiques i matisos, però, sobretot, d'una manera lúdica i festiva, perquè tots, lectors i no lectors, en poguéssim gaudir i ser protagonistes. De mica en mica, d'aquest somni, amb l'inestimable suport de la gent de Cavall Fort i de l'Ajuntament de Vic i, sobretot, amb l'entusiasme del gran nombre de persones i entitats que, d'una manera absolutament altruista, ens han anat manifestant el seu desig de donar-hi el seu suport de col·laborar-hi, n'ha anat sorgint el que serà la 1a Festa dels Lectors de Cavall Fort".

Podeu consultar tots els actes de la Festa, aquí.