dimecres, 26 d’abril del 2017

33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

El 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya torna a Mollerussa del 2 al 14 de maig. El lema de l'exposició d'enguany és "Visca la revolució" que aplega tots aquells llibres amb personatges dels quals alguna vegada han dit "no" i han estat revolucionaris, tant per petites com grans gestes, es tracta de llibres que trenquen una llança a favor dels canvis i de les millores de tot allò que ens envolta. 


El Saló aplegarà més de 5.000 llibres i farcit d'activitats destinades a un públic de 0 a 16 anys al centre cultural l'Amistat de Mollerussa. A més de l'exposició monogràfica, el saló comptarà amb sis mostres més entre les que destaquen la titulada "Vermell de censura", un recull de llibres censurats o prohibits i "Pipi Langstrump il·lustrada", una mostra d'il·lustracions originals en la que trenta alumnes de l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona, coordinats per Ignasi Blanch, mostraran la seva particular visió del clàssic de l'escriptora sueca Astrid Lindgren, que enguany celebren els 70 anys de la seva publicació.

Els més de 3.500 estudiants previstos podran conèixer de primera mà sis autors: els il·lustradors Mercè Canals i Ignasi Blanch i els escriptors Jaume Copons, Àngel Burgas, Joan Antoni Martín Piñol i Elisenda Roca.

Finalment, en destaquem la trobada de clubs de lectura infantils i juvenils organitzat per Bib.Botó i amb la complicitat del ClijCAT.

Dia 8 de maig de 10 a 12 h
Clubs de lectura infantils i juvenils. Anatomia, dissecció i
intercanvi d’experiències amb les biblioteques de la demarcació
de Lleida. A càrrec de Bib. Botó. Grup de Treball
de Biblioteques Infantils i Juvenils del COBDC.