dimarts, 14 de gener del 2014

FLIC: Festival de literatures i arts infantil i juvenil


El Flic és un festival de literatures i arts infantil i juvenil que itinera per diverses poblacions i espais culturals de tot el territori. L’objectiu del Flic és apropar la creació a partir de la literatura per infants i joves i fomentar la seva lectura, apostant per la innovació i l’experimentació en la transmissió i promoció literària. El Flic promou la creació al nostre país i porta iniciatives internacionals a les nostres terres a través del corssing art literari. El Flic posa especial atenció a incentivar l’acció literària en espais o llocs de la literatura no habituals.

El Flic és:
  • Flic Família: Programació cultural d’experiències literàries per a públic familiar.
  • Flic Educació: Promoció de la cultura literària en el marc escolar i de la innovació i experimentació dels joves creadors en formació
  • Flic professional: Programació per incentivar la reflexió i intercanvi d’experiències dels professionals que difonen, medien i creen literatura.
El Flic és la festa de la literatura per a famílies, escoles, professionals i joves creadors. Una programació d’experiències literàries per a tots els públics amb convidats nacionals i internacionals.

Podeu trobar tota la informació a: