diumenge, 12 de maig del 2013

Contes a domicili

Quan semblava que tot estava vist en l'àmbit de la narració oral, rebem la notícia d'una iniciativa molt i molt original i bonica.Tres narradores tarragonines acaben de crear ENTRETES -entret(R)es-, un col·lectiu de contacontes a domicili. 


La Imma Pujol, la Carme González i la Rat Cebrián, narradores amb més de vint anys d'experiència, han creat Contes a domicili i s'ofereixen per venir a casa vostra per a explicar contes als vostres fills. 


Passegeu-vos pel seu bloc i descobriu la logística de tot plegat perquè el projecte no té res a veure amb un negoci convencional, tot al contrari. 
De les condicions que demanen aquestes professionals es desprèn un amor incondicional per la narració oral i la intenció de fer perdurar l'art d'explicar contes a les cases. 

Ens avisen que no és un espectacle, que vénen només amb la veu, sense disfresses ni decorats. Que actuen com a màxim per als membres de la família: res d'animar festes de pijames...

I sobretot, no cobren amb euros, volen cobrar en espècies i res comprat en una botiga: un cistell de verdures de l'hort casolà, un jersei teixit per l'àvia, un val per un sopar...

Molta sort! i esperem que la Imma, una bibbotoniana històrica, ens faci la crònica de com avança la iniciativa!

2 comentaris:

sfer ha dit...

oh... oh... OH!!!

encara em fareu venir ganes de tenir criatures i tot...

Rosa ha dit...

Acceptes padrines?