dijous, 24 de maig del 2012

Il·lustrats

Ens assabentem gràcies a La pequeña ciudad de P d'aquest cicle d'activitats al voltant de la il·lustració i els àlbums il·lustrats que tindrà lloc al Centre Cívil Torre Llobeta durant els mesos d'abril-maig-juny. Com que ens ha costat trobar la informació a les webs municipals, hem escanejat un dels tríptics on podeu consultar totes les activitats.

Atenció, però! La xerrada de l'Ignasi Blanch no és el 19 de juliol, com diu el tríptic, sino el 19 de juny.

il·lustrats

1 comentari:

Un chat botté ha dit...

més info o més clara, vaja

La il·lustració a tope de la mà de l'Ignasi Blanch, els seus alumnes i altres professors de l'assignatura d'Il·lustració de l'Escola de la Dona:



ANTONIO VENTURA, xerrada dimarts a la tarda: El proper dimarts 12 de juny al Centre Cívic Torre Llobeta parlarà sobre l'àlbum il·lustrat dintre de les activitats programades "IL·LUSTRATS".

Centre cívic TORRE LLOBETA
C/ Santa Fe, 2 bis. 08031 Barcelona Metro: Maragall.


IL·LUSTRATS: Una proposta des del Centre Cívic TORRE LLOBETA amb exposicions i xerrades entorn al món dels llibres il·lustrats.


NOVA EXPOSICIÓ: ROMEU I JULIETA

El divendres 15 de juny a les 19h. inauguració de l'exposició d'il·lustració "ROMEU I JULIETA" amb 20 alumnes de l'escola de la Dona: Anna Sender, David del Fresno, Elena Ferrer, Elisa Munsó, Ester Vall, Ferran Orta, Irene Pattarello, Gioia Guidazzi, Manuela Gerosa, Mònica Solsona, Mar Cerdà, Marc Torrices, Maria Jesús Vall, Marketa Smetanova, Marta Lladó, Montse Roure, Sergi Portela, Susana Ezquerra, Sílvia Santamarina i Xavi Mula.

Coordinació: Ignasi Blanch

El dissabte 16, i a la mateixa hora, mostra de tècniques d'il·lustració, amb Alicia Galeano, Ferran Orta, Maria Yepes i Pitu Álvarez.

Centre cívic TORRE LLOBETA
C/ Santa Fe, 2 bis. 08031 Barcelona Metro: Maragall.


ROGER OLMOS, xerrada dimarts al matí: El proper 19 de juny, a les 12h. Darrera classe del mòdul II de Roger Olmos. Sala LA CUINA de la Bonnemaison. A l'entrada de l'escola de la Dona!

Una classe/xerrada oberta a tothom!!!


IGNASI BLANCH, xerrada dimarts a la tarda: El proper dimarts 19 de juny sobre el seu univers personal a l'hora de començar un nou projecte, dintre de les activitats programades "IL·LUSTRATS".

Centre cívic TORRE LLOBETA
C/ Santa Fe, 2 bis. 08031 Barcelona Metro: Maragall.


EL MEU LLIBRE DE CAPÇALERA. Una nova exposició a la llibreria ABRACADABRA!! Inauguració el dijous 21 de juny a les 19'30!