divendres, 11 de novembre del 2011

2n LIBERART ja està en marxa!

Ja està en marxa la segona edició de LIBERART, la mostra creativa que organitzen des de les Biblioteques de Sant Andreu a Barcelona. Recordeu que l'any passat girava al voltant de la Caputxeta? Doncs enguany els ratpenats són els protagonistes. Us copiem del seu bloc, la presentació del projecte.


Les biblioteques del Districte de Sant Andreu, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics de Sant Andreu, volem engrescar els veïns i veïnes a deixar volar la seva imaginació construint entre tots una mostra creativa a l’entorn de la lectura, segons una temàtica que es tria cada any.

La segona edició, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional dels Ratpenats (http://www.yearofthebat.org/), serà a l’entorn dels ratpenats, vampirs, éssers de la nit, la por, la foscor, i tot allò que aquests mamífers voladors us suggereixin.

Hi tindrà cabuda qualsevol manifestació artística i hi podrà participar tothom qui vulgui, tant de forma individual com col·lectiva: escoles, casals, entitats, etc.

Els centres educatius participants poden integrar aquesta proposta en els processos d’ensenyament-aprenentatge, a través dels projectes de treball, de manera que s’afavoreixi la construcció d’un coneixement significatiu i compartit.

A través del bloc www.liberart.cat anireu trobant idees, bibliografies i recursos útils al voltant del tema, Les biblioteques aniran recollint les diferents creacions fins al 22 de juny i les donaran a conèixer també a través d’aquest bloc.

Durant el mes d’octubre de 2012 les Biblioteques de cada barri exposaran les creacions que hagin rebut.