dilluns, 24 d’octubre del 2011

De sorpresa en sorpresa

La grata sorpresa de descobrir que el Jaume Centelles ha encetat un blog ens ha portat a descobrir que es pot visualitzar en línia el programa Mars de Paper que Pirineus TV va enregistrar, amb una llarga entrevista a la Nati Calvo, fins fa poc responsable del Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil, amb ocasió del Somiari. Trobareu aquesta entrevista al 5è capítol, tot i que no deixeu de gaudir dels altres... un programa de televisió dedicat exclusivament a la LIJ és un somni fet realitat!

2 comentaris:

Un chat botté ha dit...

Moltes felicitats a la Montse Rotllan perquè és un programa molt bo,
moltes gràcies també per aconseguir arrossegar Andorra fins a la vila olímpica!! la literatura infantil amb molt contingut a la tv, perfecte!

La Nati estava molt inspirada, molt professional. Felicitats a totes!!

Mars de paper ha dit...

Salut, Chat botté!!

Volia agraïr sincerament les teves paraules en nom de la Gemma Sampons - la meva companya d'aventura en el projecte "Mars de paper", amb la qual hem dissenyat els continguts - i en el meu propi. També volia fer constar que és gràcies a Pirineus TV, de La Seu d'Urgell, que és aquest programa ha estat possible, doncs és aquesta cadena qui ens va oferir l'espai.

Montse Rollán.