dimecres, 17 de novembre del 2010

Homenatge a Joana Raspall - Recull d'experiències (2)

Seguim compartint amb tots vosaltres les experiències que des de les biblioteques i escoles que participen a l'Homenatge a la Joana Raspall ens van enviant.



Avui volem destacar la feina que estan duent a terme des de l'Escola Sant Jordi de Lleida, i des de la seva biblioteca escolar. Des d'aquesta escola hem donat el tret de sortida al calendari d'activitats de l'homenatge, ja que ells van ser els primers en celebrar-ho: durant la Festa de la Tardor, celebrada el passat 28 d'octubre, els alumnes de 2n van triar dos poemes de poetessa i els van convertir en atractius trencaclosques!



Al bloc de la biblioteca de l'Escola Estalella, BibliotecaViva, han inaugurat el Novembre Poètic penjant vídeos de la poetessa parlant de la seva obra i recitant alguns dels seus poemes. Si reproduiu el que teniu sobre aquestes línies escoltareu a la Joana Raspall explicant-vos el concepte de poesia i si cliqueu aquest enllaç trobareu fins a 16 vídeos més on ella mateixa us dirà alguns dels seus poemes i on també la trobareu parlant dels haikus japonesos.

I per acabar volem aprofitar per agrair a tots aquells que esteu fent difusió del Novembre Poètic, entre ells als autors Jordi Cervera i Darabuc. Moltes gràcies a tots!

1 comentari:

Darabuc ha dit...

De fet mereixia més ressò, al meu parer, però en procés de mudança i sense connexió fixa, no he pogut participar-hi com hagués volgut en aquest ben merescut homenatge a la Joana.