dimarts, 2 de novembre del 2010

55 biblioteques i escoles adherides al Novembre Poètic

A dia d'avui, 2 de novembre de 2010, hem rebut 49 adhesions de biblioteques i escoles que s'han engrescat a participar en l'homenatge a la Joana Raspall que hem proposat des del Grup de Treball de Biblioteques Infantils.
En concret són 37 biblioteques públiques i 18 escoles i/o biblioteques escolars que s'han sumat al Novembre Poètic.

Estem molt contents per la rebuda d'aquesta proposta i en els propers dies us anirem informant de totes les activitats que es duran a terme i fins i tot algunes que ja s'han posat en marxa.

Podeu consultar tota la llista d'adhesions clicant aquest enllaç.

Moltes gràcies a tots!

3 comentaris:

Teresa Ribera ha dit...

Encara que no oficialment,a la biblioteca Mossèn Cinto de Folgueroles ens hem proposat afegir-nos a l'homenatge. Volem editar un punt de llibre amb el poema El llibre.També proposarem, que durant tot el mes, inicïin cada sessió de lectura a la Biblioteca llegint un poema de Joana Raspall.
Felicitats per aquest homenatge col·lectiu.

Biblioteca Can Butjosa ha dit...

Amics, des de la Biblioteca Can Butjosa, de Parets del Vallès també us volem felicitar per fer-li un homenatge a la Joana Raspall! Nosaltres l'estimem molt! No ens hem afegit a la vostra proposta perquè ja li hem fet, li vam plantar un arbre al nostre Bosc de Llibres. Tal i com ella ens va demanar, li vam plantar un pi pinyoner el dia 5 de juny d'enguany pel seu llibre Com el plomissol poemes i faules, un dels més llegits a les escoles a través del Pla de Lectura. Els nostres nens del grup de poesia Aiguaneix van llegir magníficament una selecció de les seves poesies i la seva família i la resta de públic en vam gaudir molt!Els que en vulgueu saber més del que vam fer i de nosaltres consulteu la nostra web: httpp://bibut.parets.org
Felicitats i endavant amb totes les iniciatives, la Joana bé se les mereix!

R.D. Oliva ha dit...

Hola, bon dia,

Acabo de saber que es fa aquest merescut homenatge a Joana Raspall.
Al nostre institut vam fer un punt de llibre i voldria saber com ho hem de fer per sumar-nos a aquesta fantàstica iniciativa. A on ens hem de dirigir?

Moltes gràcies.

Roser