dimecres, 6 d’octubre del 2010

Una petita ajuda per a les visites escolars...

En Jaume Vilarrubí, un dels professionals més cracks que conec en això dels serveis bibliotecaris per a infants, posa a disposició d'aquell qui ho vulgui els power points que fan servir a la biblioteca on treballa, la Josep Soler Vidal de Gavà, per a les visites escolars.
Són tres power points, un per a cada tram d'edat. Trobareu els enllaços al final d'aquesta entrada, però abans lo Jaume vol constatar una cosa:

"Els power points sols no fan res, son les persones que els expliquen amb la seva gràcia i la seva traça les que els fan útils. Tant sols son una eina que per si sola no fa res i que serveix de guia per organitzar una explicació. De fet jo acostumo a fer participar força als nens/es, i si veig algú que coneix la biblioteca el faig seure al meu costat perquè m'ajudi a fer la explicació, el qual sempre te molt èxit, a ell se l'escolten amb més passió... per dir-ho d'alguna manera.
Després de l'explicació òbviament pugem a la sala a remenar llibres, però en aquesta edat tant sols busco dos coses: que quan marxin per la porta tinguin ganes de tornar a entrar i que sàpiguen per a què serveix el carro ;- )

http://issuu.com/jaumevilarrubi/docs/nou_13_endavant
http://issuu.com/jaumevilarrubi/docs/nou_9-12
http://issuu.com/jaumevilarrubi/docs/nou_fins_a_8

3 comentaris:

sfer ha dit...

Xulíssims, Jaumet, però un consell: passeu-li el corrector ortogràfic, perquè això de "hem puc emportar llibres" m'ha fet un mal als ulls... X_X

Lojaume ha dit...

Arghh!!! es el tercer cop que li passo ja....mecachis...se m'ha escapat!!!
Mercis mil!!!

Isabel ha dit...

Esta força bé, felicitats.
Isabel