dijous, 8 d’abril del 2010

Sáez Castán per partida doble

Aquest serà el Sant Jordi de Javier Sáez Castán, autor d'obres inoblidables com ho és la meva preferida, l'Animalari Universal del Professor Revillod.

Per una banda, podran gaudir de la seva presència tots aquells que s'hagin inscrit a les jornades GRATUÏTES (recalco) del Somiari, que compten, entre d'altres, amb la participació del nostre grup de treball i que tindran lloc del 20 al 22 d'abril a la biblioteca Xavier Benguerel. Aquí trobareu tota la informació.

I per una altra, del 21 al 27 d'abril podeu visitar l'exposició d'originals, o acostar-vos el mateix dia de Sant Jordi al Pla de Salmerón a aconseguir la seva signatura, gràcies a la llibreria Casa Anita i la seva infatigable Oblit. Clickeu a la imatge per veure-la més gran i assabentar-vos dels altres grans noms de la il·lustració que estaran signant al seu costat el proper divendres 23.

2 comentaris:

Sara Vendrell ha dit...

És una llàstima que fins ara no hagueu informat del "Somiari"´, quan ja s'ha tancat la inscripció perquè s'han omplert totes les places. Espero que sigui un èxit i l'any que ve hi hagi una segona edició.
Sara Vendrell

Un chat botté ha dit...

Hola Sara, si t'interessa pots subscriure't a la llista de distribució del bib.botó i a vegades aquestes infos arriben abans. Pensa que com en la majoria dels grups de treball, sembla que hi ha molts caps pensants i ves, darrera del blog, etc. hi ha dues o tres persones que ho fan tot!!
aprofito per donar-vos les gràcies per la feinada que feu, Iris, Sfer i Laia!!!
passarem la crònica i conclusions del somiari. Promès!