dilluns, 16 de març del 2009

Sessió de treball: La imatge en els llibres i àlbums il·lustrats: claus de lectura i anàlisi

El proper divendres 20 de març el Bib Botó organitza per als seus membres i pels col·legiats del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya, una sessió de treball al voltant de la imatge i la il·lustració.

La Matilde Portalés (il·lustradora i crític de la revista Faristol) proporcionarà una sèrie d'eines i recursos per realitzar una lectura acurada de la il·lustració en els llibres i àlbums.
L'activitat tindrà lloc el proper divendres 20 de març a la Biblioteca Xavier Benguerel de Barcelona, de 9.30 a 13.30 hores. Els assistents hauran de portar prèviament llegits una sèrie de llibres i àlbums que després s'analitzaran amb la Matilde Portalés.
La llista de llibres es concretarà als assistents abans de la sessió.
Aquesta activitat és gratuïta per als membres del Col·legi. Les places són limitades així que si sou col·legiats i us interessa assistir-hi visiteu al web del Col·legi i allà podreu informar-vos sobre el procediment d'inscripció.

3 comentaris:

Sus ha dit...

La sessió de treball va ser fantàstica. Feia temps que no assistia a un taller tan enriquidor, vam aprendre molt i sobretot ens va fer prendre consciència de la poca educació que rebem al voltant de la imatge...

Per a quan una segona sessió??

Irisibula ha dit...

Què bé que t'agradés!!!
Doncs de seguida que poguem organitzarem alguna altra cosa!

bestialectora ha dit...

Podrieu fer extenssiu als/les llibreters/eres aquestes sessions?
M'agradaira molt poder-hi assistir.
Racó del Llibre Jove