divendres, 28 de març del 2008

Divendres de cinema i literatura - Municipi Lector

Des del ClijCAT ens informen de l'organització del Divendres de cinema i literatura dins del programa Municipi Lector. Us copiem la informació i el programa:

Dins el projecte MUNICIPI LECTOR, a El Bruc, s’han organiztat el Divendres de Cinema i Literatura. Us adjuntem el programa.

Com ja sabeu el projecte MUNICIPI LECTOR pretén involucrar tota la comunitat de la població en els objectius de promoure el gust per la lectura entre els infants de la població des de l’escola bressol fins a 6è de primària, d’aconseguir un major nivell de lectura en els infants de la vila i implicar a totes les entitats del municipi (escola de primària, escola bressol. Biblioteca, llibreria, ajuntament...), així com a tots els ciutadans, en el projecte.

També us volem comunicar que el proper dia 19 d’abril, a partir de les 16 hores la tarda, es farà la 2ª Gimcana familiar Bruc Lector. La del l’any passat va implicar a més de 20 entitats.

El Bruc és la primera població on s’ha implementat el projecte MUNICIPI LECTOR i properament ho faran Almenar, Flix i Mollerussa.

Programa del Divendres de cinema i literatura:

A càrrec de l’ANNA CABEZA I GUTÉS. Llicenciada en ciències de la informació i màster en escriptura de guions per a cinema i televisió. Ha publicat diverses novel·les juvenils a les editorials Cruïlla i Edebé.

Divendres 4 d’abril 08. 8h. tarda. Biblioteca del Bruc.

EL CAPOTE”. Dirigida per Bennett Miller. USA. 2005

Per parlar de com el cinema ha presentat a la figura del creador literari –

Dijous 8 de maig
08. 8h.tarda Al Pati de Can Casas.

LOS ESPIGADORES Y LA ESPIGADORA”. –“Les glaneurs et la glaneuse” Documental França 2000. Dirigida per Agnès Varda. Durada 82 minuts.

Per parlar de l’auge del documental-

Divendres 27 de juny 08. 8h. tarda. Al Pati Interior de Can Casas.

“ALATRISTE” . Adaptació de la novel·la “Les aventures del capitàn Alatriste” d’Arturo Pérez Reverté, dirigida per Agustín Díaz Yanes. Espanya 2006

Municipi Lector