dimecres, 5 d’octubre del 2016

Materials de les IV Jornades de Laboratoris de Lectura

Des de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers ens comuniquen que estan disponibles en línia tots els materials, ponències i documents de les IV JORNADES DE LABORATORIS DE LECTURA  celebrades els dies 1 i 2 de juliol d'enguany, sota el títol Quina és la pregunta? El diàleg a les dinàmiques lectores.

Disseny de Clara Saéz
Més enllà de l'activitat concreta dels laboratoris, creiem que tots aquests materials poden ser útils a mediadors, dinamitzadors culturals i conductors de clubs de lectura.
Trobareu enllaços a vídeos de les ponències principals amb Ellen Duthie, Fèlix de Castro, Anna Font, Lara Reyes i també dels tallers amb Alba Marina Rivera i Anna Font


També podreu consultar el catàleg de l'exposició L'interrogant, coordinada generosament i amb molta saviesa per @librosfera, una exposició que aplegava les obres que voluntàriament van crear alguns professionals del món de la lij a partir d'un llibre que els generava preguntes.

La il·lustradora Carmen Segovia a partir del llibre El niño raíz de Kitty Crowther
Si llegiu el relat que va fer de les jornades la periodista Carme Badia, podreu saber què es respirava a la darrera sessió, una conversa oberta al públic, de la mà de Marta Roig i Stel·la del Petit Tresor.  


I per últim, podeu buscar cares conegudes a la galeria fotogràfica   que com cada any, ens regala la Marta Roig