dilluns, 9 de març del 2015

Música i LIJ

A mitjans del 2014 vam demanar-vos a tota la comunitat del Bib.botó ajuda per a trobar referències musicals de tots els temps i totes les èpoques relacionades amb la literatura infantil i juvenil.

No es tractava de trobar contes musicats, ni llibres acompanyats de cd, etc. Volíem cançons o noms de bandes, que fessin referència a la lij per saber en quina mesura aquesta havia marcat la infància dels cantants i músics de totes les èpoques.

De tota aquella informació que es va recollir, la Chus Díaz, periodista i contertuliana d'Al·lots, havia de fer-ne un article per la revista Faristol.

Finalment el consell de redacció del Faristol va decidir que en comptes d'un article de recerca, es publicaria una galeria de caràcter més literari, amb només una selecció. En el darrer número de la revista Faristol apareix aquesta galeria i és francament divertida.

De totes maneres, com que no recull tota la feinada que es va fer, ens ha semblat que valia la pena publicar també la recerca de la Chus Díaz, amb totes les vostres propostes i les llistes que vau generar a Spotify.

[Article íntegre "Música i LIJ", de Chus Díaz]
[Llista "Música i LIJ" a Spotify, compilada per Marta Roig]