dilluns, 3 de juny del 2013

Escola d'estiu Rosa Sensat

La nostra amiga i il·lustradora Matilde Portalés ens recomana dos cursos que trobareu dins l'oferta de l'Escola d'estiu Rosa Sensat.
Podeu consultar la resta de l'oferta clicant aquí


Explorem la diversitat de llibres per a infants, gaudim de les imatges i les paraules 
Convé que els llibres arribin a l'infant des del naixement. L'educador té el paper d'introduir-los tenint en compte la seva diversitat: àlbums, llibres d'artista, animats, sense text, sense imatge, imatgers, abecedaris... Donarem les claus de com fer la tria i utilitzar-los a l'etapa d'educació infantil. Montse Colilles Codina, psicòloga, formadora i assessora d'equips de mestres d'escoles bressol, coordinadora del grup "Art i literatura" 
Col•labora: Pascal Humbert 

Prof.: Montserrat Colilles, Pascal Humbert 
Durada: 30 hores en 10 sessions. 
Matí i tarda de 10 a 13 i de 15 a 18 h 
Calendari: Del 8 al 12 de juliol de 2013  

Taller de llibres a l’aula: laboratori de papers, lletres, colors, cosits i jocs* 
En aquest taller treballarem, amb els nostres sentits, l'experimentació amb els materials, amb lletres i paraules, amb dibuix i color, juntament amb els cosits bàsics i els d’invenció. Coneixerem les possibilitats creatives i expressives del llibre com a lloc per a desenvolupar idees i projectes a l’aula. 

Roberta Bridda, il•lustradora i enquadernadora, i Elena Gascón Latorre, professora a la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de Barcelona i a l'Escola Massana 

Prof.: Elena Gascón, Roberta Bridda 
Durada: 15 hores en 5 sessions. Matí de 10 a 13 h 
Calendari: Del 8 al 12 de juliol de 2013