dimarts, 8 de gener del 2013

Crossovers

El fenomen dels crossovers no ha passat indiferent a la nostra tertúlia mensual de literatura infantil i juvenil a la Llibreria Al•lots. Cada vegada que algú ha recomanat una juvenil o ha llegit un llibre teòricament adult però amb la sensació que podia agradar al públic jove, hem acabat parlant de si era o no un crossover.

Una tarda d’aquesta tardor vam creuar uns quants correus entre la Febe de la Biblioteca de Cardedeu, la Chus de Mondorino, la Sfer de Librosfera, la Tere Mas de la Biblioteca Agustí Centelles i la Glòria d’Unchatbotté, al voltant dels crossovers i hem pensat que pot ser interessant publicar els nostres mails (tot i que eren pensaments espontanis) per convidar-vos a opinar a través dels comentaris. Aquí us els deixem, recopilats en un pdf i penjats a l’issuu perquè els llegiu:

Si tot plegat us ha semblat interessant, no deixeu de visitar els següents enllaços... i de deixar-nos les vostres aportacions als comentaris!

1 comentari:

Tere Más ha dit...

Gràcies a la Febe, ens assebentem que al Telenotícies també en parlen dels crossovers.Senyal que el fenomen comença a extendre`s

http://www.tv3.cat/videos/4427671/Crossover-la-lectura-que-no-enten-dedats