dilluns, 18 de juny del 2012

El tresor de l'Elna

Fa poc més d'un més , a la Casa Golferichs de Barcelona es va presentar un llibre infantil molt interessant: El tresor de L'Elna. El llibre està escrit per Núria Navales i Cristina Badia, psicòlogues i membres d'Àmbar, una associació, que des del medi rural intenta lluitar contra els maltractaments.

El tresor de l'Elna és un llibre que no deixa indiferent a ningú. Elna és una nena de 7 anys que no sap dir mai que no i per això que sempre fa coses que a ella no li agrada i això, finalment li acaba passant factura.
L'assetjament escolar o el bullying, com col·loquialment es s'anomena és un tema que des de ben petits, pot interessar als nens.

L'obra va dirigida a nens entre els 4 i 10 anys i té un llenguatger planer i fàcil d'entendre.

La notícia va sortir publicada al diari Avui.  http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/540409-lassetjament-escolar-sovint-es-minimitza.html

1 comentari:

sfer ha dit...

Relacionat amb el bullying, no deixeu de consultar la guia de lectura que la Sílvia Cantos ens va enviar a través de la llista de distribució. La podeu veure en aquesta adreça: http://issuu.com/silvia_cantos/docs/assetjament_escolar