dimarts, 12 d’abril del 2011

El meu món de poesia de Joana Raspall a la Biblioteca Jaume Fuster


El nou poemari infantil de l’escriptora es presenta dimecres 13 d’abril a la sala infantil de la Biblioteca Jaume Fuster (plaça Lesseps 20-22) a les 6 de la tarda.

De la mà d’El Cep i la Nansa edicions l’autora santfeliuenca torna a publicar, aquesta vegada amb un recull de poemes infantils. La tasca de l’editorial ha estat fer un recull de poemes ja publicats en altres editorials irescatar-ne molts d’inèdits que tenia l’autora.
A més, aquest llibre està il·lustrat per en Pere Cabaret, un il·lustrador que ja ha col·laborat amb l’editorial en altres ocasions i també part impulsora d’aquest projecte.

La particularitat d’aquest projecte és que hi podem trobar un DVD amb imatges que van acompanyades de la veu de la Joana Raspall recitant els poemes.

En l’acte de presentació hi participaran Miquel Desclot , poeta, i Cesca Mestres, editora del llibre. A més, la companyia teatral “El somni del Drac” representaran poemes musicats de l’espectacle
Com un mirall basat en poemes de la mateixa Joana Raspall, de la que es podrà gaudir de la seva presència. Finalment, s’estrenarà el DVD que acompanya el llibre amb els poemes animats i acompanyats de la veu de la Joana Raspall.