dimecres, 8 de setembre del 2010

Novembre poètic a les Biblioteques Públiques de Salt

Al juliol us vam anunciar la iniciativa de dedicar el mes de novembre a les biblioteques i sales infantils a la poesia de Joana Raspall en concret, i a la poesia infantil en general. I és que des del Bib.Botó (Grup de Treball de Biblioteques Infantils i Juvenils del COBDC) ens queda la recança de si la poesia és la gran oblidada de gran part de les biblioteques infantils i si realment hem sabut transmetre a poetesses com la Joana Raspall el nostre agraïment i admiració.

És per això que us convidem a sumar-vos a un petit homenatge que des de les Biblioteques voldríem fer a la Joana Raspall i a la poesia per a infants en general.
No es tracta de grans muntatges, ni de grans pressupostos. Només pensàvem amb la possibilitat de dedicar el mes de novembre del 2010 a la Poesia de Joana Raspall.

Com? Doncs com cadascú vulgui: fent un recital amb els infants, repartint poemes a les escoles, fent un punt de llibre, un taller de poesia, una hora del conte, un espectacle poètic, regalant paraules, llegint poesia a la biblioteca, al carrer, a les cases...

I avui us podem anunciar que ja tenim la primera biblioteca adherida a la proposta.
Ens fa moltíssima il·lusió!

Es tracta de les Biblioteques Públiques de Salt, que no és la primera vegada que fan servir els poemes de la Joana Raspall per mirar de sumar-se amb el seu granet de sorra a aquests petits homenatges.
Enguany s'han decidit a fer servir un poema de la Joana Raspall per complementar uns impresos que es repartiran entre tots els alumnes de 2n fins a 6è de primària que vagin a fer una visita escolar a la biblioteca. L'imprès fa homenatge a la Joana Raspall i arribarà als nois i noies durant el mes de novembre.
I ens conviden a fer una ullada a l'imprès.

COM PODEU PARTICIPAR?
Només cal que envieu la vostra adhesió a l’adreça jimboto@cobdc.org
I un cop sapigueu quina activitat fareu, doncs també ens la feu arribar. La idea és que a mitjans del mes d’Octubre ja poguem penjar per la xarxa i els webs de poesia, etc. la informació de totes les accions que durant el mes de novembre acolliran les biblioteques infantils i escolars.

2 comentaris:

Sàlvia ha dit...

M'ha encantat la idea. Ho he difós al blog.
http://bibliopoemes.blogspot.com/2010/09/novembre-poetic-amb-joana-raspall.html

Besadetes

Irisibula ha dit...

Moltes gràcies pel suport!