dimarts, 15 de desembre del 2009

ACCIÓ Allà on viuen els monstres

Per fi aquest divendres podrem anar al cinema a veure l'adaptació del meravellós àlbum Allà on viuen els monstres, de Maurice Sendak. Un llibre que ha marcat un abans i un després en la literatura infantil i juvenil. Publicat el 1963 ha estat guardonat amb multitud de premis, entre ells la Caldecott Medal i ja se n'havia fet una versió animada i fins i tot una operística.
Com ja haureu vist tots aquells que sou fidels a les visites llibreteres, el mercat ens està inundant amb productes sobre la peli i el llibre: noves edicions de l'àlbum en català i castellà, amb peluix, videojocs, el llibre de la pel·lícula, el llibre-trencaclosques, llibres per pintar i fins i tot una espècie de novel·la que es basa en el guió de la pel·lícula i en el propi àlbum original.
Un poti poti monstruós!

Des del Bib Botó portem mesos barrufant idees per celebrar l'arribada d'en Max a les sales cinematogràfiques: des d'anar a veure la peli en grup fins a portar disfreses, però les dificultats de posar-nos tots d'acord, trobar-nos i altres, ens hem decantat per una acció que poguem fer tots al nostre ritme, però amb tota la il·lusió.

ACCIÓ Allà on viuen els monstres
Per celebrar l'adaptació cinematogràfica del clàssic de Maurice Sendak allà on viuen els monstres i per mirar de no perdre'ns entre tanta oferta mercantil de subproductes que es deriven de l'àlbum original us proposem:
Que aneu a veure la pel·lícula acompanyats de l'àlbum (en català, en castellà, en anglès, en francès, en l'idioma que vulgueu) i que us feu una foto a dins del cine ensenyant-nos l'àlbum i les entrades.

Es poden afegir a la foto tots aquells elements que creieu necessaris: per exemple, si al cine tenen un gran cartell de la pel·lícula us podríeu fer la foto allà i poseu com a bons models amb l'àlbum a la mà.

Si sou dels agossarats i us feu fet o comprat una disfressa, poseu-vos-la i us feu la foto també! I si no sou tan agosarats us podríeu posar aquesta carota que des del Bib Botó posem a la vostra disposició, només cal retallar i posar la goma. Qualsevol opció serà bona mentre us feu la foto al cine i també hi surti l'àlbum.


Quan arribeu a casa, envieu-nos la foto a l'adreça electrònica que hem creat per a aquesta acció col·lectiva: allaonviuenelsmonstres@gmail.com

Amb totes les fotografies que ens envieu crearem un àlbum virtual i així tots les podrem veure.

Animeu-vos a participar!

2 comentaris:

Un chat botté ha dit...

espero que l'estrenin a comarques!!! que no està una per anar a la capital!!!

montse ha dit...

També nosaltres esperem que arribi als cinemes dels llocs més petits! I esperem també que sigui una manera de donar a conèixer M. Sendak i la seva obra al nostre país.... I que no s'acabi convertint en un producte "fast food"......