dimarts, 26 de maig del 2009

Pintar i reciclar

A les vostres biblioteques, sou dels que teniu a disposició dels petits usuaris fulls amb dibuixos per pintar? Jo he passat per tot dues biblioteques: una on al principi sí que teníem fins que la cosa es va desmadrar i vam passar a tenir només fulls per reciclar, i una altra on encara en tenim. De tant en tant, encanegem la xarxa a la recerca i captura de nous llocs on trobar dibuixos amb una mica de gràcia perquè els infants els puguin pintar.

Avui us vull proposar un d'aquests llocs d'internet.
Es diu e-coloriage, i és un blog francès on han recollit l'obra d'unes desenes d'il·lustradors (en principi eren 40, però sembla ser que l'èxit els ha empès a ampliar-ho, de moment a 10 il·lustradors més), que han realitzat un dibuix expressament per aquest blog, il·lustrant actituds de respecte envers el medi ambient. Els dibuixos es descarreguen en format pdf, llestos per imprimir, i tenen tan bona pinta com aquest, obra de Ninie:

Podríem aprofitar, als comentaris, per compartir altres pàgines des d'on descarregar dibuixos per imprimir i pintar... què us sembla?

6 comentaris:

Darabuc ha dit...

Gràcies, el farem servir a casa.

sfer ha dit...

Per trencar el gel, jo mateixa us recomano un parell de llocs més:

- http://conmishijos.com/ocioencasa.colorear.php (aquest en castellà).

- http://www.teteamodeler.com/ (un altre lloc francès).

Un chat botté ha dit...

ai, jo com que sóc de la vella escola, recomano a totes les biblios que tinguin els llibres de Gargots de Taro Gomi.
per préstec són perillosos perquè potser els guixa la gent, però per treure dibuixos, idees, etc. per pintar o fer tallers són tremendos!

sfer, no sempre puc ser 2.0...

sfer ha dit...

Tenint el Taro Gomi de la teva banda, no fa cap falta ser 2.0, Berta...

Junda ha dit...

Molt bona idea aquesta!
A la nostra biblio. només donavem els fulls per reutilitzar però sense cap dibuix, ara els aprofitarem amb la plantilla d'algún dibuix al revers per a pintar.
També hi afegeixo una pàg. web on hi han unes quantes plantilles de mandales (algún cop ens ho han demanat per a pintar)/www.secomohacer.com
Salutacions!

Eli Ramirez. ha dit...

Gràcies, enllaç molt útil tb per a casals d'estiu :)