diumenge, 14 de desembre del 2008

Una mà de contes... al web!

[Per recomanació de la Glòria Gorchs... a qui aprofitem l'avinentesa per desitjar-li molta sort a la seva nova casa "virtual", que veiem com a poc a poc va decorant al seu gust :-)]


Una mà de contes era un programa de TV3 on podíem gaudir d'un conte narrat mentre anàvem veient com un il·lustrador l'anava "creant" sobre el paper.

Doncs bé, el programa de televisió ara s'ha convertit en una impressionant pàgina web on podem visionar tots els contes. El podem triar per personatge, origen geogràfic, autor, títol, tècnica utilitzada per il·lustrar-lo, o il·lustrador. La llista d'il·lustradors és impressionant: Calpurnio, Carmen Segovia, Gabriela Rubio, Gustavo Roldán, Gusti, Ignasi Blanch, Max, Miguel Gallardo, Noemí Villamuza, Pere Joan, Sergio Mora... per citar-ne només uns pocs! A tots ells els podem veure "en acció" (o al menys, podem veure les seves mans), mentre treballen en el conte narrat. També podem veure el text del conte, o triar veure el vídeo amb subtítols (català, aranès o anglès).

A més la web disposa d'un blog per seguir les novetats relacionades amb aquest programa (nous episodis, actuacions especials, etc...) i una secció de tallers amb activitats artístiques creatives que es poden realitzar en línia. Personalment, el de retall i composició m'ha semblat xulíssim!

No deixeu de fer-hi un cop d'ull i de recomanar la web a tort i a dret des de les vostres biblioteques!

1 comentari:

Laia VR ha dit...

És fantàstic que estigui disponible al web! Em sembla que farem alguna "Hora del Conte" virtual! jijij. L