dijous, 28 d’agost del 2008

Rentrée LIJera


L'estranyíssim títol d'aquesta entrada ve a dir que la "rentrée" literària del setembre (un dels moments, junt amb Sant Jordi, en els quals més llibres es publiquen a casa nostra) també arriba a la literatura infantil i juvenil.

Ara fa un parell de dies, i gràcies a aquesta entrada al blog "Dibuixa'm un conte" (blog molt recomanable, per si algú encara no l'ha descobert) m'assabento que Faktoria K de Libros té preparat per aquest setembre "Hasta el infinito", obra de Kveta Pacovská. Tafanejant la web de l'editorial, veig també com a novetat prevista pel setembre el quadern de viatge de Gusti a l'Equador, que ja es veia a venir quan ens va visitar a la llibreria Al·lots - Petit Príncep.

I vosaltres? Sabeu d'algun llibre de LIJ que estigui a punt de sortir publicat i que ens alegri una mica el final de l'estiu i les vacances? Passeu pels comentaris i deixeu-nos els vostres "avenços editorials" de la temporada!!

2 comentaris:

sfer ha dit...

Doncs jo mateixa em responc!! I és que no sé si heu vist les novetats de Barbara Fiore per a aquest setembre, però tenen llibres tan sucosos com dos de Jimmy Liao i un de Shaun Tan. No m'arribarà el sou!!

Un chat botté ha dit...

No són tan atractius però bé, alguna juvenil que anuncia Bromera.
l’últim volum de la saga d’èxit encetada amb El portal dels elfs, de Herbie Brennan;
Poderosa, de Sérgio Klein, que ja és tot un fenomen al Brasil i un nou títol de Cornelia Funke, autora de la trilogia Món de tinta.

i després res, esperar els pop-ups que ens va anunciar l'editora de combel, de creació pròpia, de lluís Farre´i Mercè Canals. Dos títols, sobre els reis i sobre sant jordi...