dimarts, 27 de maig del 2008

La LIJ i les biblioteques, a la tele!

Televisió

Aquesta setmana els mitjans de comunicació ens dediquen una mica del seu temps i la LIJ i les biblioteques seran les protagonistes als següents programes. A TV3 i Canal 33 dediquen aquesta setmana a la lectura i tot seguit us fem cinc cèntims de la programació que més té a veure amb la LIJ i les biblioteques (per consultar-ne la resta podeu fer-ho aquí):

- Dimecres 28 de maig, a les 13:05h: Al programa TVist buscaran lectors adolescents a un institut.

- Dimecres 28 de maig, a les 21:00: El Telenotícies Vespre emetrà un reportatge titulat "El còmic, didàctica de la lectura".

- Dijous 29 de maig, a les 22:55h: El programa L'hora del lector dedica el seu temps a la LIJ amb entrevistes a Joaquim Carbó i Mercè Canela.

- Divendres 30 de maig, a les 16:25h: Al programa El Club veurem com un periodista s'ho fa per treballar de bibliotecari a la Biblioteca Juan Marsé-El Carmel de Barcelona.

- Diumenge 1 de juny, a les 10:15h: El programa Signes del temps oferirà un reportatge sobre la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona, la més antiga de la ciutat.

- Diumenge 1 de juny, a les 15:40h: Adaptació de la novel·la Oliver Twist per a la gran pantalla.

- Diumenge 1 de juny, a les 22.30h: Al programa Qui els va parir! s'emetrà un petit reportatge que van filmar a la Biblioteca Ca N'Altimira de Cerdanyola del Vallès sobre el projecte Nascuts per llegir.

Foto: Televisió model Doney (1962), fotografia extreta de Brionvega.